VISIT LIMBURG AWARDS 2022

JOUW TOERISTISCHE BELEVING VERDIENT EEN VLA!

Zorg jij voor extra beleving in Limburg?
Dat verdient een beloning: een Visit Limburg Award.
Daarmee zet je jouw toeristische beleving in de kijker.
Geniet van extra aandacht in de VLA campagne en maak
kans op een cheque t.w.v. €500 die je kan inzetten binnen
de communicatiecampagnes.

VISIT LIMBURG AWARDS

De Visit Limburg Awards zijn de ultieme erkenning voor de Limburgse toeristische partner en een mooie bekroning voor jouw uitbating.

WIE KAN ZICH INSCHRIJVEN?

Elke Limburgse partner die zorgt voor een extra beleving kan in een van de categorieën deelnemen. Alle toeristische partners kunnen inschrijven: logies, cafés en restaurants, attracties, steden en gemeenten, diensten en andere (bv. events, fietsverhuurbedrijven, retail …). Er wordt een award uitgereikt in de volgende categorieën:

Zakentoerisme

Fietsvriendelijkheid

Gastvrijheid

Vakmanschap

Zakentoerisme

Toerisme omvat meer dan alleen vrije tijd – ook vergaderingen en bedrijfsevenementen brengen gasten naar onze provincie! Deze award reiken we uit aan een partner die dat idee ondersteunt met een innovatief aanbod. Vergaderen op een inspirerende locatie of onthaasten met unieke teambuildingsactiviteiten? Een topbusiness!

Fietsvriendelijkheid

Nergens fiets je beter dan in Limburg. En dat hebben heel wat ondernemers inmiddels omarmd. Denk maar aan voortreffelijke faciliteiten voor fietsers of belevenissen die gasten niet snel zullen vergeten. Zo’n unieke fietservaring belonen we graag met deze award.

Gastvrijheid

Ben je een ondernemer die begrijpt dat gastvrijheid het verschil maakt? Dat de customer journey al begint voordat de gast bij je aankomt? Je zet in op verbinding met jouw gast en draagt een professionele en persoonlijke service hoog in het vaandel? Dan ben jij onze ideale kandidaat.

Thema: vakmanschap

Ons vakmanschap, dat is vooral hoe we hier met handen, hoofd en hart aan de slag gaan met wat de grond ons schenkt. Van het aanbieden of zelf maken van duurzame en lokale producten tot samen streekfruit plukken voor bij het ontbijt.

 

HOE WERKT HET?

Per categorie worden er drie partners genomineerd door een vakjury. Vervolgens worden zij via promocampagnes volop in de kijker gezet en volgt er een openbare publieksstemming. In elke categorie wordt degene met de meeste stemmen beloond met een VLA. De feestelijke uitreiking vindt plaats op dinsdag 27 september, tijdens ons jaarlijkse partnerevenement.

De VLA is een vervolg op onze Fietsrijk Awards. Benieuwd naar de winnaars van de vorige jaren? Ontmoet ze hier!

DE PRIJS?

Zo’n VLA staat niet alleen prachtig, je zet er je toeristisch aanbod nog eens extra mee in de kijker. De genomineerden zetten we in verf tijdens onze VLA-campagne. Volledig gratis. In dit geval is deelnemen dus minstens even belangrijk als winnen! De winnaars krijgen daarbovenop een Visit Limburg Award én een cheque ter waarde van €500 om te besteden in onze instapcampagnes voor 2023.

GA JIJ OOK VOOR EEN VLA? SCHRIJF JE DAN SNEL IN.

VISIT LIMBURG AWARDS 2022

Je kan je niet meer inschrijven.